L'emblemàtica banda de rock Els Pets celebra 30 anys sobre els escenaris repassant el cançoner acompanyats d'una orquestra reduïda de corda i vent: la Gran Orquestra Petita.

"#trespuntzero de cambra" és el nom que la formació ha decidit donar a la gira, que programa només 7 concerts i que arriba aquest ?diu?menge a l'Auditori de Girona en el marc de Temporada Alta.

La col·laboració amb l'orquestra de cambra cou els temes de sempre a foc lent, amb textures i sonoritats noves.

"És el format ideal per tornar a paladejar amb gust una de les bandes més estimades del país, fugint de les lectures en clau simfònica i anant a buscar nous colors musicals que transformen, amb l'orquestra, les cançons de sempre", informa Temporada Alta.

A l'espectacle, a part dels integrants habituals d'Els Pets, Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veus), Falin Càceres (baix), Jordi Bastida (guitarra i veus) i Joan Pau Chaves (teclats, guitarra i veus), hi haurà també els set músics que conformen la Gran Orquestra Petita: Ana Fernández (violí), Frederic Descargues (violí), Aroa Garcia (viola), Marçal Ayats (violoncel), Jaume Peña (Trompeta i fiscorn), Oriol Cusó (saxos) i Jordi Guasp (trompa).