Més de 30.000 persones van assistir a la Cerimònia del Foc al Barri Vell

L'espectacle de la companyia Carabosse va tenir un impacte a les xarxes socials a més de 700.000 usuaris

07.10.2015 | 14:10
Més de 30.000 persones van assistir a la Cerimònia del Foc al Barri Vell

Més de 30.000 persones van omplir els carrers i espais del Barri Vell de Girona les nits de divendres i dissabte passats en motiu de l´espectacle inaugural de Temporada Alta. La Cerimònia del Foc, va captivar al públic local i als milers de visitants que es van acostar a Girona atrets per la transformació del paisatge urbà que proposava la companyia francesa Carabosse, a partir de les seves instal·lacions de foc, llum i música. La xifra d´assistents s´ha obtingut tenint en compte els 11.525 m2 dels espais que ocupava l´itinerari i que l´ocupació va ser d´1 persona i mitja per metre quadrat en cada funció. Per tant, un total 34.575 espectadors.

Aquesta proposta d´inauguració, inèdita fins ara al festival, d´un espectacle gratuït, al carrer i per a tots els públics, ha assolit plenament l´objectiu d´acostar Temporada Alta a un públic més ampli del que habitualment assisteix a les sales de teatre. La funció del dissabte a la nit va tenir l´ocupació màxima, amb prop de 20.000 persones que van omplir els carrers de l´itinerari proposat i els accessos al Barri Vell.

L´espectacle va tenir també un ampli ressó als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, especialment a Facebook i Twitter on es van penjar milers de fotografies, vídeos i comentaris dels espectadors. Aquestes mencions han tingut un abast de més de 700.000 usuaris i encara a dia d´avui, continuen generant converses i publicacions a diferents mitjans digitals. L´impacte de l´espectacle als canals digitals ha arribat més enllà del propi festival i ha resultat ser una excel·lent promoció per a la ciutat de Girona. Girona, Temporada Alta, Cerimònia del foc i OasiTA han estat els temes i les etiquetes més comentades. Twitter ha estat el canal preferit pels espectadors per explicar la seva experiència personal. La nit de dissabte es van disparar les publicacions a aquesta xarxa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema