La Llibreria Geli enceta amb Fañanàs unes converses entre lectors i escriptors

08.10.2015 | 14:55

La Llibreria Geli de Girona encetarà dissabte, amb Miquel Fañanàs, una activitat que oferirà cada setmana als lectors l'oportunitat de parlar amb els escriptors, fer-los les preguntes que considerin oportunes, i escoltar les explicacions sobre el propi mètode de creació, va explicar ahir Pere Rodeja, responsable de la llibreria.
Miquel Fañanàs, autor d'una extensa obra molt sovint relacionada amb la història i les llegendes gironines, amb llibres com ara La Bruixa de pedra (2012) o El gran inquisidor (2015), serà dissabte vinent a la Llibreria Geli a partir de les 11.30 del matí, per explicar la seva manera de treballar i atendre els lectors.
Les trobades amb els escriptors, que no són presentacions de novetats, es faran a la mateixa llibreria, al carrer Argenteria de Girona, sempre a les 12 del migdia. Fañanàs ha avançat mitja hora la cita per motius personals.
Després de Fañanàs, passaran per la llibreria Rafel Nadal, Martí Gironell, Josep Maria Fonalleras i Jaume Fàbrega, entre molts altres. L'activitat porta per títol Parlem de llibres? La llibreria posarà cadires per al públic en un espai adaptat a l'interior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema