La Llibreria Geli enceta amb Fañanàs unes converses entre lectors i escriptors

08.10.2015 | 14:55

La Llibreria Geli de Girona encetarà dissabte, amb Miquel Fañanàs, una activitat que oferirà cada setmana als lectors l'oportunitat de parlar amb els escriptors, fer-los les preguntes que considerin oportunes, i escoltar les explicacions sobre el propi mètode de creació, va explicar ahir Pere Rodeja, responsable de la llibreria.
Miquel Fañanàs, autor d'una extensa obra molt sovint relacionada amb la història i les llegendes gironines, amb llibres com ara La Bruixa de pedra (2012) o El gran inquisidor (2015), serà dissabte vinent a la Llibreria Geli a partir de les 11.30 del matí, per explicar la seva manera de treballar i atendre els lectors.
Les trobades amb els escriptors, que no són presentacions de novetats, es faran a la mateixa llibreria, al carrer Argenteria de Girona, sempre a les 12 del migdia. Fañanàs ha avançat mitja hora la cita per motius personals.
Després de Fañanàs, passaran per la llibreria Rafel Nadal, Martí Gironell, Josep Maria Fonalleras i Jaume Fàbrega, entre molts altres. L'activitat porta per títol Parlem de llibres? La llibreria posarà cadires per al públic en un espai adaptat a l'interior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema