Paco Pérez presenta al Gastronomika un menú basat en l'entorn de Llançà

El xef del restaurant Miramar ha participat en la trobada gastronòmica celebrada a Sant Sebastià

08.10.2015 | 14:55
Paco Pérez presentant el menú.

Enaltir al producte i aconse?guir que el comensal se sorprengui i gaudeixi. Tan senzill i tan complicat. Amb les dues premisses, el xef Paco Pérez, del restuarant Miramar de Llançà, ha participat durant aquests dies al XVII San Sebastian Gastronomika, que ahir va tancar les seves portes. Pérez ha impartit en aquesta edició una ponència a l'escenari principal i una sessió de tast al costat d'Arturo Sánchez, productor d'ibèrics de Guijuelo. Tres dies d'alta gastronomia i novetats, en què el xef ha sorprès amb la narrativa i execució del menú que presenta el seu restaurant, així com amb diverses elaboracions realitzades a partir dels productes ibèrics.
"Entorno y (con)secuencias 2015" és el nom del menú d'enguany del restaurant de Pérez, i així ho va explicar en la ponència de Gastronomika. Amb un auditori ple, el xef de Huelva de naixement i català d'adopció va repassar les emocions que han embastat el seu menú actual, en què "plasma el que ha estat la temporada a Miramar". Menú que es divideix en tres etapes: l'horta, el mar i el bosc, escenaris naturals que envolten el privilegiat enclavament de Miramar i Llançà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema