Unes fotografies que retraten el nu frontal del cantant Justin Bieber durant les seves vacances a Bora Bora (Polinèsia Francesa) van causar ahir un gran enrenou a les xarxes socials, una situació que se suma a la llista d'escàndols que acumula el jove canadenc. Bieber, de 21 anys, va ser sorprès en les instantànies completament nu sortint a la terrassa del bungalou on s'allotjava amb la seva parella, la model Jayde Pierce, i les reaccions no es van fer esperar amb milers de comentaris a les xarxes socials.

Les fotos, en què Bieber apareix tenyit de ros, van ser publicades pel diari New York Post i semblen confirmar els afalacs que li va dedicar al novembre de 2013 la model brasilera Tatu Neves: "Està molt ben dotat".

No és el primer succés d'aquest tipus que protagonitza el canadenc. Ja al juliol passat, va optar per mostrar el seu darrere en una fotografia que va publicar ell mateix en el seu perfil oficial de la xarxa social Instagram. El cantant acumula una sèrie d'escàndols que l'han convertit en una figura coneguda tant o més que per la seva música. Al gener de l'any passat, la Casa Blanca va afirmar que respondria "relativament aviat" a la petició perquè Bieber fos deportat després de ser arrestat a Miami.

El cantant va ser detingut a Miami per conduir sota la influència de substàncies tòxiques, velocitat excessiva i resistència a l'autoritat.