Un barceloní guanya el premi més gros de l'ONCE, 31,5 milions

La butlleta premiada de l'Eurojackpot de divendres es va vendre en un cèntric carrer del barri de les Corts

12.10.2015 | 07:33

Un veí de Barcelona ha gua?nyat 31,5 milions d'euros a l'Eurojackpot, el premi més gran que ha repartit l'ONCE en la seva història, en encertar la combinació de primera categoria: cinc encerts més dos Sols. Segons va informar ahir l'organització, el sorteig es va realitzar divendres i el va guanyar un veí que va comprar la butlleta de l'Eurojackpot a un venedor, Antonio Rodríguez, en un dels seus dos punts de venda del carrer Joan Güell del barri de les Corts, que aquests dies celebra la seva festa major. L'encertant es manté en l'anonimat, seguint les recomanacions de seguretat.
És la primera vegada que el premi de primera categoria de l'Eurojackpot de l'ONCE es queda a Espanya, encara que el passat 15 de maig un veí del barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat va ser premiat amb més de 7 milions d'euros del premi de segona categoria (5+1 encerts) i es va quedar a un número de guanyar el pot rècord de 90 milions d'euros que posava en joc l'Eurojackpot.
Eurojackpot es comercialitza a Espanya i a 17 països més de l'espai econòmic europeu; consisteix a encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d'entre 10 sols. Cada divendres es realitza el sorteig a Hèlsinki, amb un pot mínim de 10 milions d'euros que, en el cas que no hi hagi encertants de primera categoria, s'acumula per a la següent setmana.
L'Organització Nacional de Cecs Espanyols comercialitza Eurojackpot juntament amb Alemanya, Suècia, els Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Croàcia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i la República Txeca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema