Un veí de Barcelona ha gua?nyat 31,5 milions d'euros a l'Eurojackpot, el premi més gran que ha repartit l'ONCE en la seva història, en encertar la combinació de primera categoria: cinc encerts més dos Sols. Segons va informar ahir l'organització, el sorteig es va realitzar divendres i el va guanyar un veí que va comprar la butlleta de l'Eurojackpot a un venedor, Antonio Rodríguez, en un dels seus dos punts de venda del carrer Joan Güell del barri de les Corts, que aquests dies celebra la seva festa major. L'encertant es manté en l'anonimat, seguint les recomanacions de seguretat.

És la primera vegada que el premi de primera categoria de l'Eurojackpot de l'ONCE es queda a Espanya, encara que el passat 15 de maig un veí del barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat va ser premiat amb més de 7 milions d'euros del premi de segona categoria (5+1 encerts) i es va quedar a un número de guanyar el pot rècord de 90 milions d'euros que posava en joc l'Eurojackpot.

Eurojackpot es comercialitza a Espanya i a 17 països més de l'espai econòmic europeu; consisteix a encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d'entre 10 sols. Cada divendres es realitza el sorteig a Hèlsinki, amb un pot mínim de 10 milions d'euros que, en el cas que no hi hagi encertants de primera categoria, s'acumula per a la següent setmana.

L'Organització Nacional de Cecs Espanyols comercialitza Eurojackpot juntament amb Alemanya, Suècia, els Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Croàcia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i la República Txeca.