Teatre · Crítica

Per a tots els públics, sense excepcions

14.10.2015 | 07:31
Per a tots els públics, sense excepcions

Després de triomfar a Barcelona i, l'estiu passat, a Peralada, Temporada Alta ha dut a Girona el musical que sobre El petit Príncep que proposen Àngel Llàcer i Manu Guix. Una lectura que hauria de continuar essent obligada en ple segle XXI tot i que l'aviador i escriptor francès Saint-Exupéry la va publicar el 1943 per, a partir d'un relat tendre i poètic, fer profundes reflexions sobre el món dels adults, la mirada dels nens i l'essència dels valors humans. Amb una posada en escena espectacular a base de projeccions, i unes cançons perfectament interpretades per l'elenc (a Girona, Llàcer, que també feia el paper de narrador-aviador, va deixar pas a Ivan Labanda), el resultat no podia ser cap altre: l'auditori ple de dalt a baix diumenge en les dues funcions que es van programar i el públic aplaudint dret, entregat, al final de l'espectacle.

Durant una hora i mitja l'espectador vola a l'asteroide B-612, creua el desert i visita el planeta del Rei o el món del geògraf. I tot amanit amb cançons i una escenografia de primera que acaba deixant embadalits grans i petits i provocant més d'una reflexió quan s'obren els llums al voltant de què vol dir fer-se gran. Un espectacle infantil que, aquesta vegada sí, pot considerar-se per a tots els públics. Perquè, desenganyem-nos, massa sovint sota aquesta etiqueta es dóna gat per llebre.

Al muntatge de Llàcer i Guix cal destacar també la poderosa veu d'Elena Gadel en el paper de la rosa, i un petit príncep que des del primer segon és capaç de ficar-se l'auditori a la butxaca. Una demostració, al cap i a la fi, que també es pot fer teatre comercial de qualitat dirigit a tots els públics. Més Petits prínceps fan falta a l'escena catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema