El guanyador de 101 milions a la Primitiva va gastar 8 € en una butlleta

El premi més gran de la història de la loteria nacional es va
segellar en una humil administració del barri barceloní de Poble Nou

17.10.2015 | 07:12
La venedora de loteria Montserrat Garcia davant la seva administració.

El guanyador del major premi dela Loteria Primitiva donat fins ara, 101 milions d'euros, va apostar "vuit euros amb una butlleta automàtic", va explicar el delegat comercial de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado a Barcelona, Antonio Cortés, que va recordar que Hisenda s'embutxacarà el 20% d'aquest. Així, per al premi record de 101.724.559 euros, els impostos a pagar són de 20.344.411,8 euros, de manera que el premi net final és de 81.380.147,2 euros.
Cortés va fixar el premi en 101.724.559,10 euros, i va insistir que l'aposta es va dispensar de forma automàtica en una administració de loteria del barri del Poble Nou. La combinació guanyadora va ser per al 38, 46, 21, 1, 7 i 27, mentre que el complementari va ser per al 41 i el reintegrament per al 6. De segona categoria (5 encerts + Complementari) hi va haver vuit butlletes premiades.
La propietària de l'administració, Montserrat Garcia, va comentar que validar una butlleta de la Loteria Primitiva que val 101 milions d'euros fa que a una li "tremolin les cames" i senti que té "papallones a l'estómac". Mentre l'afortunat guanyador, com és habitual en aquests casos, roman en l'anonimat, la lotera va expressar davant els mitjans tota la felicitat i nervis que sent després d'haver venut el major premi donat per la Loteria Primitiva.
La modesta administració de loteria del carrer Pere IV, al barri de Poble Nou, majoritàriament de gent treballadora, havia repartit fins ara nombrosos premis, "sobretot de la quiniela de futbol", però aquesta vegada el premi és molt més gros. Va ser una amiga d'un bar pròxim qui els va donar la notícia, però es negaven a creure-la fins que ella es va posar "seriosa" per assegurar-los que havien venut la butlleta guanyadora. "No es pot explicar, sents tremolor de cames, l'estómac encongit i al cap se senten pampallugues, perquè un premi així representa molt per a un establiment d'un barri humil", va assenyalar la venedora. Durant tota la jornada els veïns del barri no van deixar de parlar sobre el premi.
"Qui és el guanyador?" és la pregunta que la propietària de l'administració 328 no sap contestar perquè en aquest barri, pròxim al modern 22@, hi ha molts hotels, a la gasolinera pròxima paren moltes furgonetes de repartiment i, a més, hi ha els seus clients habituals i els de pas, de manera que el nou milionari ben segur que seguirà en l'anonimat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema