Gabriela Palatchi, la gran dels tres fills que Alberto Palatchi, propietari de l'empresa catalana Pronovias, té amb la seva esposa, l'empresaria Susana Gallardo, es casarà el mes de juliol de l'any vinent amb Ediz Elhalef, un empresari turc i jueu dedicat al sector tèxtil. Segons informava ahir el portal?Vanitatis, la parella s'ha decidit a celebrar l'enllaç a la casa que la família té en propietat a Puigcerdà. Les celebracions s'allargaran en aquesta mansió durant tot un cap de setmana.

La mansió, que compta amb un camp de golf de grans dimensions, està construïda a base de pedra i pissarra i és obra de l'arquitecte Miguel Barca. La seva situació, apartada del centre del municipi, unes vistes privilegiades, un ampli jardí i tots els luxes que es poden suposar en un habitatge de luxe com aquest, on l'empresari acostuma a passar-hi el seu temps lliure, tot i que també hi celebra reunions de negocis, converteixen la casa en el lloc ideal per celebrar-hi la que podria ser una de les bodes de l'any vinent.

La jove de 25 anys, que està cridada a heretar l'imperi de la confecció de vestits de novia que el seu avi va fundar el 1922 a Barcelona, ciutat on va arribar des de Turquia, i que actualment compta amb prop de 160 botigues arreu del món, va iniciar la seva relació amb el galant Ediz Elhalef a principis d'aquest any. A l'enllaç podrien assistir-hi com a convidats membres de la família Preysler, Genoveva Casanova, amiga de la família o la model Karolina Kurkova, entre molts d'altres famosos que mantenen bones relacions amb la família.