Una xarxa de notícies crea una moneda per a projectes socials

26.10.2015 | 07:14

La xarxa social de notícies FAN News Club ha creat la seva pròpia moneda, denominada FES (Finançament Ètic i Social), perquè els usuaris de la xarxa puguin finançar projectes socials i donar-los visibilitat entre l'opinió pública. Segons va explicar el CEO i fundador d'aquesta xarxa social de notícies amb seu a Barcelona, el periodista Toni Ayala, avui obrirà la convocatòria per rebre de les entitats sense ànim de lucre les seves propostes per aconseguir finançament. «FAN té 25 principis fundacionals i un d'ells ens obliga, com a empresa, a realitzar inversions ètiques, però, al mateix temps, som una xarxa de notícies, per la qual cosa el projecte inclou difondre els valors i els resultats de cada projecte social», va afirmar Ayala.
Dins de la xarxa social FAN (www.fannewsclub.cat), s'obrirà en les pròximes setmanes un apartat especial, sota la direcció www.festefan.org, on aniran penjant tots els projectes socials que les entitats enviïn per captar finançament. Els diners recollits, FAN els destinarà, d'una banda, a ajuda financera directa per al projecte social de l'entitat social i, d'altra, a espais de publicitat tant a la xarxa social en línia com en la versió en paper del diari gratuït que edita per difondre el projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema