Fabrice Murgia posa en escena la soledat a l'era de les comunicacions al Temporada Alta

30.10.2015 | 07:12

Després de debutar el 2012 al Temporada Alta amb Ghost road, Fabrice Murgia torna al festival per estrenar el 30 d'octubre a l'Estat Notre peur de n'être ('La nostra por de no ser'), que juga també amb el verb «no néixer», un retrat de la solitud que s'amaga rere la societat hiperconnectada actual. A través de l'ús de la tecnologia i amb recursos expressius a base de llums i ombres, analitza l'individu en la societat actual, aïllat, però connectat a un món virtual. S'inspira en el fenomen social japonès dels Hikikomori, joves adults desconnectats del món que rebutgen el contacte amb la societat i els fa sentir més còmodes relacionant-se amb màquines que amb persones.
L'obra se centra en la idea que els humans ja no estan al centre del sistema sinó que la feina de les màquines és servir el sistema i condicionar les relacions entre humans sota la premissa d'estar sols. Així, es priva la persona de la vida íntima, la llibertat de pensament i s'estandarditzen els nivells culturals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema