La missa de Sant Narcís a la basílica de Sant Feliu va servir perquè els fidels poguessin veure com ha quedat la restauració de les talles de Sant Narcís i Sant Feliu, recentment acabada. Les dues peces, obres del segle XVI de l'escultor Joan d'Aragó, s'havien enfosquit a causa de la seva exposició al fum durant segles, i la fusta estava danyada fins al punt que podia perillar la seva estructura interna. Per això, el Bisbat va decidir restaurar-les, en una operació que ha tingut un pressupost de 10.769 euros, assumit de forma compartida per la Generalitat i la parròquia de Sant Feliu.

Les dues talles, policromades, estan situades a les columnes d'accés a banda i banda del presbiteri. A causa de la degradació que havien patit al llarg dels segles, un informe va detectar que la pintura estava caient i que podien patir problemes estructurals. Per això, qualificava el seu estat de conservació de «deficitari» i indicava que calia una «intervenció urgent».

La restauració s'ha dut a terme dins la capella de Sant Narcís, dins del mateix temple, on es van dipositar les imatges durant les quatre setmanes que va durar la restauració. Els treballs han consistit a fixar les policromies que es trobaven en perill de despreniment, neteja i desinfecció de la fusta, encolat dels elements pictòrics que es podien desprendre, unir les esquerdes i reintegració de la pintura en el casos que fes falta. Les figures ja tornen a ser al seu lloc original i els resultats de la restauració són visibles.