Lluís Homar i Salvador Sunyer obriran el Grau d'Arts Escèniques del centre ERAM

02.11.2015 | 07:19

L'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt acollirà el pròxim divendres la lliçó inaugural del Grau d'Arts Escèniques de l'ERAM, centre adscrit a la UdG.
L'acte consistirà en una conversa oberta a tres bandes entre l'actor i director d'escena Lluís Homar, el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer i el cap d'estudis del GAE de l'Escola d'Interpretació i Creació Escènica de l'ERAM, Eduard Molner. La conversa girarà al voltant del moment present de les arts escèniques, a través de la carrera d'Homar i el seu retorn al teatre, l'acollida de les propostes del Temporada Alta i l'articulació d'una oferta d'ensenyament en el camp de la interpretació i la creació escènica enfocada a la professionalització.
El Grau en Arts Escèniques de l'ERAM va rebre l'any passat l'aprovació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), que garanteix la qualitat de l'educació superior. L'ERAM ja ofereix un Grau en Audiovisual i Multimèdia i completa així la seva oferta amb el Grau en Arts Escèniques de la seva Escola d'Interpretació i Creació Escènica, Uns estudis que s'espera que es complementin i interactuïn entre si.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema