Lluís Homar i Salvador Sunyer obriran el Grau d'Arts Escèniques del centre ERAM

02.11.2015 | 07:19

L'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt acollirà el pròxim divendres la lliçó inaugural del Grau d'Arts Escèniques de l'ERAM, centre adscrit a la UdG.
L'acte consistirà en una conversa oberta a tres bandes entre l'actor i director d'escena Lluís Homar, el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer i el cap d'estudis del GAE de l'Escola d'Interpretació i Creació Escènica de l'ERAM, Eduard Molner. La conversa girarà al voltant del moment present de les arts escèniques, a través de la carrera d'Homar i el seu retorn al teatre, l'acollida de les propostes del Temporada Alta i l'articulació d'una oferta d'ensenyament en el camp de la interpretació i la creació escènica enfocada a la professionalització.
El Grau en Arts Escèniques de l'ERAM va rebre l'any passat l'aprovació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), que garanteix la qualitat de l'educació superior. L'ERAM ja ofereix un Grau en Audiovisual i Multimèdia i completa així la seva oferta amb el Grau en Arts Escèniques de la seva Escola d'Interpretació i Creació Escènica, Uns estudis que s'espera que es complementin i interactuïn entre si.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema