El grup Oversize, amb un equip format per quatre joves de Blanes, es troba entre els finalistes de #ViveAhoraTalent, un concurs que busca grups emergents a través de MUWOM, The Music Word of Mouth.

Un total de 400 equips van començar el concurs i en l'actualitat tan sols 90 segueixen amb aspiracions a guanyar el concurs. Entre ells hi ha l'equip Oversize de Blanes, que fins al moment ha superat amb èxit totes les proves que se'ls ha plantejat. La continuïtat del grup en el concurs no se sabrà fins al veredicte de la següent fase, que se sabrà a principis del mes de novembre.

Les proves que se'ls plantegen en el concurs consisteixen a superar una sèrie de reptes vinculats al món de la música electrònica, amb l'objectiu de comprovar la vàlua dels aspirants. L'equip guanyador tindrà com a premi un viatge a la República Dominicana per a tots els membres de l'equip, on formaran part del cartell d'un esdeveniment musical i treballarà al costat dels millors DJ estatals. D'altra banda, també se'ls incorporarà en una borsa de treball per a futures contractacions.

El grup Oversize està format pels DJ Jofre Roger Gelabert, de 23 anys; i Xavier Rodríguez, de 28 anys d'edat. Completen l'equip Berenguer Gelabert, de 19 anys i estudiant de producció audiovisual i Alex Garcia, de 23 anys, Comunity Manager, i graduat en comptabilitat i finances.