El Temporada Alta acull l'estrena a Catalunya de "L'artèria invisible"

La sala Cinema Truffaut projectarà l'obra de Vilà, que s'ha presentat a la secció oficial de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid

04.11.2015 | 07:19

El festival Temporada Alta, en la seva programació de cinema, acull l'estrena a Catalunya de la pel·lícula "L'artèria invisible", del gironí Pere Vilà, que narra la història d'un polític amb problemes matrimonials que és acusat falsament d'abusos sexuals.

La sala Cinema Truffaut projectarà l'obra de Vilà, que s'ha presentat a la secció oficial de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid.

"L'artèria invisible" té com a intèrprets Nora Navas, Alex Brendemühl, Joana Vilapuig, Francesc Garrido i Alex Monner i està basada en la novel·la "El peatge", de Joaquim Vidal i Josep Valls.

La pel·lícula s'ha projectat fins al moment en el Festival Internacional de Cinema de Mont-real i a Valladolid i suposa el quart llargmetratge de Pere Vilà.

El Temporada Alta, encara que centrat en les arts escèniques, ha incrementat els últims anys la presència del cinema en la seva programació i, en aquest 2015, compta amb nou produccions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema