Nascuda entre modistes, Mireia Vidal va sentir passió per la moda i la confecció des que era una nena. Als 12 anys, dissenyava davantals que després venia en les fires i, amb 16, va organitzar la seva pròpia desfilada benèfica. El 2014, la Reina Leticia va acudir a un acte en el Fórum Impulsa Girona i es va mostrar interessada per un vestit dissenyat per Mireia Vidal. Temps després la jove dissenyadora va crear un vestit de seda salvatge amb blonda daurada i incrustacions Swarovsky per a la monarca. A l'abril de 2015, els seus dissenys van desfilar a les passarel·les de Nova York, a l'Studio Art de Manhattan.

En l'actualitat, amb tan sols 18 anys, Mireia s'ha especialitzat en moda nupcial constituint la firma Mireia Vidal Brides, compta amb el seu propi Show Room a Barcelona, a més d'oficines a Londres, Nova York i Mèxic.

Aquest cap de setmana, Vidal mostrarà un avanç del que serà la seva col·lecció pel 2016 a la Fira de Nuvis de Lleida. La proposta d'aquesta jove emprenedora consta de 20 models, dels quals una quarta part es confecciona en edició limitada.

“Això significa -explica Mireia Vidal- que no hi ha més de deu núvies a nivell nacional que puguin lluir un mateix vestit d'edició limitada de la meva firma. Una vegada venuts deu exemplars d'un model el retirem dels catàlegs i de la venda a Espanya”. Per si no fos poca excepció, la signatura defensa també l'exclusivitat territorial, assegurant-se que dues núvies que es casen a la mateixa zona i data no portin el mateix vestit. I és que algunes de les bases sobre les quals Mireia Vidal recolza el seu concepte són la costura a mesura, l'extrema qualitat de les teles i els principis de la confecció artesanal. La dissenyadora crea cadascun dels models i dirigeix tots els processos de confecció. A més atén personalment als seus clients.