La nova pel·lícula d'Oriol Paulo, Contratiempo, que estarà protagonitzada per Mario Casas, Bárbara Lennie, Ana Wagener i José Coronado, ja està en ple rodatge, segons Atresmedia Cinema, i una part de la filmació es farà a la Vall de Núria.

Amb una estètica de thriller, aquest treball de Paulo (Barcelona, 1945) també compta amb la col·laboració especial de Francesc Orella, Paco Tous, David Selvas i la participació d'Iñigo Gastesi.

La cinta, produïda per Atresmedia Cinema, al costat de Warner Bros Pictures Espanya, Think Studio, Colosé Produccions i La Habitación Cerrada A.I.E, en associació amb Nostromo Pictures, va començar a rodar-se el passat 3 d'octubre i es perllongarà durant 9 setmanes en diferents localitzacions de Barcelona, Biscaia, el Parc Audiovisual de Terrasa i la Vall de Núria.

Oriol Paulo, que va ser nominat al Goya a la millor direcció novella per la seva òpera prima, El cuerpo (2012), firma també el guió d'aquesta pel·lícula, que narra com, acusat d'un assassinat del que es declara innocent, el reeixit empresari Adrián Doria contracta els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país.

Així, en el transcurs d'una nit, tots dos treballaran per trobar un dubte raonable que l'alliberi de la presó, però l'aparició d'un nou testimoni de càrrec amenaçarà amb destrossar l'estratègia de la defensa i els obligarà a recompondre a contrarellotge les peces d'un puzle impossible, segons ha descrit Atresmedia Cinema.