Els actors de Star Wars Mark Hamill, John Boyega i Peter Mayhew han mostrat el seu suport a una iniciativa que demana que Daniel Fleetwood, un malalt terminal de càncer, pugui veure la nova entrega de la saga abans que arribi als cinemes. Segons recull la premsa nord-americana, la campanya llançada a les xarxes socials demana que l'estudi Walt Disney i el director de la cinta, JJ Abrams, donin el seu permís perquè Fleetwood, un gran fan de la saga, pugui gaudir de The Force Awakens abans del 18 de desembre, data en què s'estrenarà a les sales nord-americanes.

A la xarxa social Twitter, Hamil, Boyega i Mayhew mostrar el seu suport amb el missatge «El desig d'un home moribund de veure #StarWars The Force Awakens Ajudeu a córrer la veu: #ForçaPerEnDaniel». Fleetwood, de 32 anys i resident de Texas, pateix un tipus de càncer que s'ha estès pels pulmons. Els metges li van diagnosticar un mes o dos de vida el passat mes de setembre.

«M'encanta Star Wars. L'estimo», va dir Fleetwood a KPRC, la cadena local de NBC. «A jutjar per com ha progressat la malaltia en els últims dos mesos, no crec que aconsegueixi veure-la al cinema», va afegir el jove, que es troba al seu domicili reposant amb la seva dona, Ashley. De moment, ni Abrams ni la productora s'han pronunciat sobre l'afer, tot i que el director ja va intercedir en un cas semblant el 2013, amb l'estrena de Star Trek Into Darkness.