Una gironina, al Cirque du Soleil

L'artista gironina Lu Arroyo és l'única catalana que treballa a la companyia internacional

06.11.2015 | 13:51
Una gironina, al Cirque du Soleil

L´artista gironina Lu Arroyo s´ha incorporat aquest mes d´octubre a la companyia Cirque du Soleil per treballar en l´espectacle interactiu Sama Sama, que s´estrenarà el proper 19 de novembre a Madrid i que a partir del juny emprendrà una gira mundial. És l´única catalana que forma part actualment de l´equip.

Als seus 35 anys, la percussionista i ballarina Lu Arroyo acumula una llarga trajectòria en diverses companyies i projectes artístics, com la companyia internacional Mayumana, La Banda del Surdo, l´Orchestra Fireluche, Impàs, Las Lo Las o Calvari, entre d´altres. Especialitzada des del 2008 en el camp de la percussió corporal, compta amb un màster en Musicoteràpia (2002) i un Màster i Trainer coach en P.N.L avalat per NLP Society Bandler&Grinder. Darrerament ha estat treballant en l´àmbit de la formació en percussió corporal (que considera com un acoblament perfecte entre la música i la dansa), les creacions a mida i els esdeveniments, i ara emprèn una nova etapa incorporant-se a Sama Sama, una nova creació del Cirque du Soleil.

L´equip artístic de Sama Sama està format per 24 persones més l´equip tècnic, i Lu Arroyo és l´única catalana que en forma part. L´espectacle, que s´estrenarà el 19 de novembre al pavelló Madrid Arena, està pensat com un espectacle sensorial i interactiu que combina el show en directe amb un parc temàtic en el qual, cada un dels assistents, podrà convertir-se en protagonista i explorar la seva creativitat mitjançant l´ús de la tecnologia. A través del ritme, la música i el moviment, es concep amb la visió d´unir les persones a través del plaer de crear. I aquí és on Lu Arroyo desenvoluparà una de les principals tasques: ensenyar ritmes, línies melòdiques amb la veu i coreografies als assistents per tal que creïn un espectacle únic a cada passi, que tindrà una durada de tres hores i es podrà veure de dimarts de diumenge amb una cabuda per a 3.000 espectadors. La previsió és que després de l´estrena a l´Estat espanyol, l´espectacle emprengui una gira a nivell mundial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema