Una gironina, al Cirque du Soleil

L'artista gironina Lu Arroyo és l'única catalana que treballa a la companyia internacional

06.11.2015 | 13:51
Una gironina, al Cirque du Soleil

L´artista gironina Lu Arroyo s´ha incorporat aquest mes d´octubre a la companyia Cirque du Soleil per treballar en l´espectacle interactiu Sama Sama, que s´estrenarà el proper 19 de novembre a Madrid i que a partir del juny emprendrà una gira mundial. És l´única catalana que forma part actualment de l´equip.

Als seus 35 anys, la percussionista i ballarina Lu Arroyo acumula una llarga trajectòria en diverses companyies i projectes artístics, com la companyia internacional Mayumana, La Banda del Surdo, l´Orchestra Fireluche, Impàs, Las Lo Las o Calvari, entre d´altres. Especialitzada des del 2008 en el camp de la percussió corporal, compta amb un màster en Musicoteràpia (2002) i un Màster i Trainer coach en P.N.L avalat per NLP Society Bandler&Grinder. Darrerament ha estat treballant en l´àmbit de la formació en percussió corporal (que considera com un acoblament perfecte entre la música i la dansa), les creacions a mida i els esdeveniments, i ara emprèn una nova etapa incorporant-se a Sama Sama, una nova creació del Cirque du Soleil.

L´equip artístic de Sama Sama està format per 24 persones més l´equip tècnic, i Lu Arroyo és l´única catalana que en forma part. L´espectacle, que s´estrenarà el 19 de novembre al pavelló Madrid Arena, està pensat com un espectacle sensorial i interactiu que combina el show en directe amb un parc temàtic en el qual, cada un dels assistents, podrà convertir-se en protagonista i explorar la seva creativitat mitjançant l´ús de la tecnologia. A través del ritme, la música i el moviment, es concep amb la visió d´unir les persones a través del plaer de crear. I aquí és on Lu Arroyo desenvoluparà una de les principals tasques: ensenyar ritmes, línies melòdiques amb la veu i coreografies als assistents per tal que creïn un espectacle únic a cada passi, que tindrà una durada de tres hores i es podrà veure de dimarts de diumenge amb una cabuda per a 3.000 espectadors. La previsió és que després de l´estrena a l´Estat espanyol, l´espectacle emprengui una gira a nivell mundial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema