El concert que oferirà Sopa de Cabra el pròxim 17 de gener al Gran Teatre del Liceu ja arriba pràcticament al 70 % de les entrades venudes amb només cinc dies.

El grup presentarà el seu nou disc, Cercles, en un concert únic de presentació a Barcelona, en el marc del Suite Festival.

Aquesta és la primera vegada en 30 anys que el grup actua al Liceu en un concert on s'inclouran totes les cançons del nou disc, a més d'un recull dels èxits del grup gironí. Un concert que vol fer viure una experiència al públic, partint d'un concepte d'espectacle com el que els Sopa va realitzar el darrer estiu en la seva exitosa gira 3, 2, 1.

Durant el 2016, any en què Sopa de Cabra complirà 30 anys de carrera, el grup farà una gira curta que constarà de 10 o 12 concerts.

Segons indica Promo Arts Music, s'està treballant per poder dur la gira Cercles a diversos punts de Catalunya, a Mallorca i País Valencià.

La gira combinarà els concerts a peu dret i els concerts amb cadires. En els concerts, el grup ha apostat per portar una escenografia de gran format, al nivell de les gires internacionals.