Calella acollirà la Trobada d'Escoles de Cobla

13.11.2015 | 07:15

Aquest proper diumenge, dia 15 , la plaça de l'Ajuntament de Calella, a 2/4 d'11 del matí acollirà una Trobada de Cobles d'Escoles de Música, en el marc de la celebració de Calella com a Capital de la Sardana. Els conjunts que hi prendran part són les cobles de les escoles de música Conrad Saló, de La Bisbal de l'Empordà; Palafolls, de Palafolls i Santa Maria de Blanes, de Blanes.
L'objectiu és promocionar i impulsar les cobles i els joves músics estudiants d'aquestes escoles de música que compten amb cobla pròpia. Així, tenen també l'oportunitat d'intercanviar experiències i inquietuds.
Igual que l'any passat, hi haurà 2 Monitors de la Confederació Sardanista de Catalunya que oferiran aprendre a ballar sardanes a tothom que s'acosti a la plaça i no en sàpiga. També hi haurà xocolata desfeta per a tothom, a càrrec de l'Agrupament Escolta Montnegre de Calella.
La cobla de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló, és un dels conjunts instrumentals de l'escola, que busquen «educar els nens i nenes musicalment des dels inicis per tal d'assolir una base sòlida que el permeti seguir endavant en la seva formació musical». 
La cobla Palafolls es va concebre el 2010 i al setembre del 2011 ja va debutar. La integren nens i nenes a partir d'11 anys i des del seu inici hi va haver molta canalla interessada en participar-hi. La cobla Santa Maria de Blanes té com a principal objectiu la formació musical dels joves que formen part de la Banda i Cobla. S'intenta que assoleixin un bon nivell i s'hi remarca l'interès en la interpretació de música en grup.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema