Calella acollirà la Trobada d'Escoles de Cobla

13.11.2015 | 07:15

Aquest proper diumenge, dia 15 , la plaça de l'Ajuntament de Calella, a 2/4 d'11 del matí acollirà una Trobada de Cobles d'Escoles de Música, en el marc de la celebració de Calella com a Capital de la Sardana. Els conjunts que hi prendran part són les cobles de les escoles de música Conrad Saló, de La Bisbal de l'Empordà; Palafolls, de Palafolls i Santa Maria de Blanes, de Blanes.
L'objectiu és promocionar i impulsar les cobles i els joves músics estudiants d'aquestes escoles de música que compten amb cobla pròpia. Així, tenen també l'oportunitat d'intercanviar experiències i inquietuds.
Igual que l'any passat, hi haurà 2 Monitors de la Confederació Sardanista de Catalunya que oferiran aprendre a ballar sardanes a tothom que s'acosti a la plaça i no en sàpiga. També hi haurà xocolata desfeta per a tothom, a càrrec de l'Agrupament Escolta Montnegre de Calella.
La cobla de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló, és un dels conjunts instrumentals de l'escola, que busquen «educar els nens i nenes musicalment des dels inicis per tal d'assolir una base sòlida que el permeti seguir endavant en la seva formació musical». 
La cobla Palafolls es va concebre el 2010 i al setembre del 2011 ja va debutar. La integren nens i nenes a partir d'11 anys i des del seu inici hi va haver molta canalla interessada en participar-hi. La cobla Santa Maria de Blanes té com a principal objectiu la formació musical dels joves que formen part de la Banda i Cobla. S'intenta que assoleixin un bon nivell i s'hi remarca l'interès en la interpretació de música en grup.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema