Interns de Quatre Camins fan un Fotomaton Ciutadà al CaixaForum Girona

13.11.2015 | 07:15
Taller de fotografia col·lectiva.

El CaixaForum Girona acollirà demà, dissabte, un «Fotomaton Ciutadà» que convida a viure una experiència de fotografia col·lectiva. El taller el duran a terme a partir de les 10 del matí quatre in?terns de la presó de joves de Quatre Camins, que, malgrat la seva situació de privació de llibertat, podran donar curs a la seva motivació creativa. Els joves han participat en activitats formatives de fotografia al centre penitenciari.
Un fons neutre i una càmera de fotografia seran els elements que permetran dur a terme aquesta activitat impulsada pel programa Art per a la millora social de l'Obra Social La Caixa.
El Fotomaton Ciutadà s'instal·larà a la parcel·la exterior de CaixaForum Girona, i s'adreçarà tant a les persones que hi assisteixin expressament com les que hi passin per davant.
Després de l'activitat es farà una recopilació de les fotos realitzades, que s'exposaran en un mural a CaixaForum Girona el dissabte, 28 del novembre, en el marc de l'exposició Una expo més.

«Escenaris especials»
D'altra banda, l'Obra Social La Caixa destinarà 12.000 euros a un nou projecte de Girona seleccionat en la convocatòria Art per a la millora social 2015. Es tracta de la iniciativa Escenaris Especials, de l'artista Clàudia Cedó, que contribuirà a transformar 400 persones amb transtorn mental.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema