Interns de Quatre Camins fan un Fotomaton Ciutadà al CaixaForum Girona

13.11.2015 | 07:15
Taller de fotografia col·lectiva.

El CaixaForum Girona acollirà demà, dissabte, un «Fotomaton Ciutadà» que convida a viure una experiència de fotografia col·lectiva. El taller el duran a terme a partir de les 10 del matí quatre in?terns de la presó de joves de Quatre Camins, que, malgrat la seva situació de privació de llibertat, podran donar curs a la seva motivació creativa. Els joves han participat en activitats formatives de fotografia al centre penitenciari.
Un fons neutre i una càmera de fotografia seran els elements que permetran dur a terme aquesta activitat impulsada pel programa Art per a la millora social de l'Obra Social La Caixa.
El Fotomaton Ciutadà s'instal·larà a la parcel·la exterior de CaixaForum Girona, i s'adreçarà tant a les persones que hi assisteixin expressament com les que hi passin per davant.
Després de l'activitat es farà una recopilació de les fotos realitzades, que s'exposaran en un mural a CaixaForum Girona el dissabte, 28 del novembre, en el marc de l'exposició Una expo més.

«Escenaris especials»
D'altra banda, l'Obra Social La Caixa destinarà 12.000 euros a un nou projecte de Girona seleccionat en la convocatòria Art per a la millora social 2015. Es tracta de la iniciativa Escenaris Especials, de l'artista Clàudia Cedó, que contribuirà a transformar 400 persones amb transtorn mental.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema