germanor diocesana

14.11.2015 | 07:21
germanor diocesana

Ser cristià o cristiana és una gràcia de Déu, però alhora és gràcies a l'Església. Els que ens han precedit han estat responsables de l'Església de Girona, cadascú a la seva manera i des de la seva responsabilitat, i per això avui hi som nosaltres. Ara som nosaltres els responsables del present i del futur per continuar l'obra de Jesús tot fent-lo present i comunicant els seus dons.
Tanmateix, moltes altres persones, sense viue amb plenitud la fe per diversos motius, però valorant la missió de l'Església, han contribuït -i ho continuen fent amb el seu acolliment i ajuda- que puguem continuar la nostra missió. A totes aquestes persones, cal donar-los les gràcies pel que cadascuna aporta a la seva comunitat parroquial, a la Diòcesi, als moviments eclesials... en qualitats, pregària, serveis, temps, diners...
He titulat aquesta reflexió «Històries gràcies a tu», perquè són moltes les persones que, gràcies a les teves aportacions, s'han sentit acollides, acompanyades, escoltades, ajudades, perdonades, enfortides en la seva fe, esperança i amor.
Alguns fets:
-Penso en parròquies amb pocs habitants que han viscut amb joia la restauració de la seva església gràcies a les aportacions diocesanes fruit de la vostra generositat. Potser no poden tenir Eucaristia cada diumenge, però s'estimen l'església i volen celebrar-hi els fets de la seva vida i de la vida del poble:?celebracions de la Paraula i, quan es pot, l'Eucaristia. [...] (Extret del Full Parroquial d'aquesta setmana).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema