L'avançament en xarxes socials de la propera portada de la revista Soho una exguerrillera de les FARC i una detectiu que va lluitar contra aquest grup terrorista abraçades, nues i en actitud sensual.

Les protagonistes de la instantània són Isabel Lodoño, exguerrillera de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC), i la seva antiga rival Ana Pacheco, detectiu del Departament Administratiu de Seguretat, qui durant anys s'ha dedicat a perseguir als guerrillers del grup terrorista colombià.

La revista ha titulat la seva portada amb la frase "La pau segons Soho", missatge amb el qual la publicació se suma a les celebracions pels avanços en el procés de pau que mantenen el Govern colombià i les FARC. Esperen signar una treva abans que acabi 2015 i arribar a un acord final que acabi amb dècades de violència al país llatinoamericà.

D'altra banda, Soho ha aprofitat l'ocasió per rendir tribut a la llegendària portada de Rolling Stone en la qual el cantant dels Beatles John Lennon apareixia nu en el llit, abraçat a la seva esposa Yoko Ono. En la publicació colombiana, l'exguerrillera de les FARC i la detectiu apareixen en una actitud similar a la de John Lennon i Yoko Ono, fotografia que va ser realitzada per la reconeguda Annie Leibovitz el 1980.

Davant la proposta d'"homenatjar a la reconciliació", Ana Pacheco s'ho va pensar mil vegades. Especialment quan li van oferir despullar-se i deixar-se retratar per la fotògrafa Alejandra Quintero. "El meu criteri era que mai faria un nu ni posaria en roba interior, perquè els meus pares són evangèlics", li va relatar aquesta dona de 26 anys a la periodista Salut Hernández Mora, qui la va entrevistar per Soho.

L'ex guerrillera també es va preocupar per la reacció del seu marit, pare d'un dels seus dos fills, qui va acabar donant-li suport. Com també ho va fer el seu germà, pres en una presó colombiana perquè també va pertànyer a les FARC. "Em va dir: fes-ho, és una decisió que t'obrirà portes". Ana va acceptar la invitació perquè va pensar que d'aquesta manera trepitjaria fort en els mitjans i en l'opinió pública a Colòmbia.