Una tercera esfera de color negre va ser trobada ahir a Calasparra (Múrcia). La troballa de brossa espacial es produeix dies després que es trobessin en el mateix municipi dues esferes més. Com en les altres ocasions, la brossa va ser retirada pel seu estudi i recerca, segons fonts municipals. En aquesta ocasió uns caçadors van veure l'objecte a la serra del Molino, d'iguals característiques que els dos trobats aquest mes en altres punts del municipi.

L'alcalde de Calasparra, José Véle, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Arce, es van desplaçar fins al lloc on s'havia localitzat l'esfera i van comprovar que es tractava del mateix dipòsit auxiliar de combustible aeroespacial que en els dos casos anteriors.

La Policia Local de Calasparra es va fer càrrec de la custòdia de l'objecte a l'espera de les instruccions de la Delegació del Govern, que previsiblement enviarà experts en explosius per a la seva retirada i el seu posterior estudi a Madrid.

Els tres objectes caiguts a la Regió de Múrcia són molt semblants, d'uns 80 centímetres de diàmetre i recoberts de material aïllant negre.