Mar Hernández descobreix què hi ha darrere del càncer de mama

L'espai Santa Caterina de Girona acull, fins al 30 de novembre, l'exposició «Identitat esculpida»

17.11.2015 | 07:19
Mar Hernández va inaugurar ahir la seva exposició a Girona.

Mar Hernández Plana, escultora de professió i vocació, reflecteix de forma simbòlica, amb una sèrie de fotografies de gran format, com es va enfrontar al càncer de mama que li va ser diagnosticat. Un llarg procés que comporta una transformació física i en tots els aspectes. L'experiència, i la de moltes altres dones que passen per la mateixa situació, queda recollida a Identitat esculpida, exposició que es podrà veure a l'espai?Santa Caterina de la Delegació de la?Generalitat de Catalunya a Girona, fins al 30 de novembre.
El projecte, que ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Jordi Serra i la direcció artística de Helena Pielias, va neixer de la necessitat d'expressió artística sorgida del procés de malaltia. Ella és la dibuixada i mesurada; no és ella qui modela, sinó que és modelada, des de l'extirpació i el fet de treure, acaba abocada al seu procés de reconstrucció.
L'exposició, que ja s'ha pogut veure a Barcelona, Tortosa i?Lleida, és un recull d'imatges que tracten simbòlicament tot el procés i que aborden de forma estètica tot el que hi ha darrere del càncer de mama. Cada imatge s'acompanya, a més, d'un petit text explicatiu.
L'activitat amb la bicicleta que inicia en el moment que li diagnostiquen la malaltia es converteix en un mitjà clau i bàsic en el seu procés de superació i recuperació. La mostra està organitzada per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellar del Vallès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema