Mandales, tapissos, màscares sagrades i altres eines usades en rituals són alguns dels 120 secrets sobre el Tibet, el tantra i pràctiques com el ioga i la meditació que la Wellcome Collection de Londres posa al descobert en la seva nova exposició. La mostra Tibet 's secret tremple (El temple secret del Tibet), que es pot veure des d'avui i fins al 28 de febrer de 2016, presenta una varietat d'objectes, fotografies, escultures i murals que endinsen el públic a l'interior del Temple Luckhang, a Lhasa (Tibet).

A través de dotze sales d'intricat recorregut, es reparteixen 120 peces que donen pistes sobre el misteri que envolta aquest temple, construït al segle XVII durant el regnat del cinquè i sisè Dalai Lama, com un santuari privat de meditació i pràctiques espirituals al qual només es podia accedir en vaixell. Diversos museus europeus així com centres d'art de Nova York, Tailàndia, Índia i Xina han cedit objectes a aquesta mostra comissariada per Ruth Garde, en col·laboració amb el fotògraf Ian Baker.

A més, l'exposició compta amb vint recreacions dels murals de Lukhang que ha confeccionat el també fotògraf Thomas Laird.