Des de molts anys enrere, el municipi d'Arbúcies ha estat i és el bressol de reconeguts músics i compositors de renom més enllà de les terrers gironines. Alguns en formacions orquestrals de fama internacional, com per exemple la Maravella, la Montgrins, la Selvatana, la Principal de la Bisbal, la Costa Brava i així com un llarg etcètera.

Actualment, l'Escola de Música local i amb alumnes de pobles de l'entorn, gaudeix d'un grapat de nens, adolescents i joves molt prometedors. Aquest bagatge musical justifica celebrar amb altura la diada de Santa Cecilia, la seva patrona, aquest diumenge amb un concert dedicat a Richart Wagner,(Leipzig 1813-Venecia 1883) compositor, director d'orquestra, poeta, dramaturg, teòric musical alemany del Romanticisme i autor d'òperes tan famoses universalment com Tristán e Isolda, Los Maestros Cantores, Parsifal i Tannhäuser.

El concert tindrà lloc al Teatre de la Llar de Jubilats a partir de les 22h. sota l'organització i patrocini de la Fàbrica de Lied, l'Ajuntament, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona i varies reconegudes firmes comercials.

Intervindran la soprano, Marta Casals; Jordi Casanova, tenor; Antonio Fajardo, baix; Viviana Sausi, piano ; Idoia Rodríguez, piano i Jaume Ortalà, traductor.

També i participarà el Cor de Cambra de Palautordera dirigit pel mestre Joan Valero amb les ?sopranos, Sílvia Ribera i Núria ?Terrades; els contrals, Marta Botey, Esther Requena i Lourdes Sabé; així com els tenors Pere Botey, Ramon Ezquerra i Dani Oliver; a més dels baixos, Toni Capella, Albert Roldan i J.M Silvente.

Aquest recital forma part del Festival de Tardor del Baix Montseny amb un programa de cançons en alemany i català a ?Campins, Santa Maria de Palautordera, Breda i Sant Celoni. Cada ?concert va acompanyat d'una proposta gastronòmica per gaudir desprès dels recitals, comprant l'entrada sola o acompanyada amb sopar en reconegut ?restaurant de cada poble en concret per a commemorar el 5è aniversari de la fundació de La Fàbrica de Lied.