Madonna desembarca avui a Barcelona enmig de fortes mesures de seguretat, en el primer dels dos únics concerts que oferirà Espanya, dins de la seva gira mundial Rebel Heart Tour, que la diva no ha volgut anul·lar després dels sagnants atemptats de París.

Els organitzadors han aconsellat a les gairebé 30.000 persones que han adquirit localitats per als concerts d'avui i demà al Palau Sant Jordi de Barcelona que vagin amb temps perquè "els controls en els accessos alentiran l'entrada". Alguna de les plataformes d'internet que venen entrades també ha recomanat als compradors que evitin en la mesura del possible portar motxilles i bosses.

A Torí (Itàlia), on la reina del pop va actuar el passat 20 de novembre, 800 persones que havien adquirit localitats no van anar a l'esdeveniment, mentre que a Barcelona hi ha persones que estan revenent la seva entrada per por, segons va assegurar el president del club de fans Divina Madonna, Chris Márquez.

"Les revenen per un preu una mica inferior al que les van adquirir, però els les compren ràpid. El concert estarà pleníssim", diu.