Aixequen part de la teulada de la biblioteca Carles Rahola

Les pluges de la tardor van deixar un petit toll a l'interior de l'equipament però no s'han malmès llibres ni maquinària

25.11.2015 | 13:54
Les obres per reparar un petit degoter a l´interior han comportat enrenou a la teulada.

Part de la teulada de la nova biblioteca pública de Girona, la biblioteca Carles Rahola, inaugurada fa menys d'un any, s'ha hagut d'aixecar per reparar un degoter que, segons ha assegurat la directora de l'equipament, Lourdes Reyes, «no ha afectat ni llibres ni maquinària».

Les pluges d'aquesta tardor van deixar un «petit bassal» dins la biblioteca, fet que va alertar d'una filtració d'aigües que ha requerit l'aixecament d'un bon tram de la teulada del nou edifici, ja que «la filtració era tant petita que ha dificultat molt els treballs per localitzar el punt exacte», ha explicat la directora.

La bilioteca pública de Girona es va inaugurar el mes de desembre de l'any passat i com que l'edifici encara està en garantia és la mateixa empresa constructora, Copisa, qui es fa càrrec de les obres de reparació del degoter.

La titularitat de la Biblioteca és del Ministeri de Cultura, que va destinar un pressupost de prop de 12 milions a la construcció del nou edifici que va acollir el trasllat del fons bibliogràfic i del punt de préstec i altres serveis que fins aleshores s'havia prestat a l'edifici de la Casa de Cultura, al centre de Girona, que de moment ha quedat orfe de llibres de préstec.

La gestió de la biblioteca va a càrrec de la Generalitat, que va ampliar els horaris després de les queixes inicials dels usuaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema