La cartellera digital Kartelo ha estat triada com a millor projecte al Fòrum Internacional de la Indústria de les Arts Escènica, Arts Lab, que se celebra en el marc del festival Temporada Alta de Girona.

Kartelo s'ha imposat entre les dinou iniciatives que concorrien al premi, inèdit a Europa i dotat amb 10.000 euros, l'objectiu del qual és detectar nous talents en l'àmbit artístic. Els seus creadors són Albert Argilés i Sergi Bafaluy.

El projecte guanyador és una aplicació per a mòbils per buscar esdeveniments culturals i trobar companyia amb la qual acudir a presenciar-los, la primera versió de la qual es llançarà en un mes.

El director del Temporada Alta, Salvador Sunyer, va fer ahir entrega del premi, que inclou un xec de 2.500 euros de la Diputació de Girona, quatre hores d'assessoria legal per part de la firma Roca Junyent, participar en una assignatura del Màster en Indústries Culturals i Creatives d'ESADE, la realització d'un anunci i allotjament professional a mida d'un any per una empresa especialista en web personalitzada.

Per segon any consecutiu, el Festival Temporada Alta s'ha unitat a la xarxa d'inversors Seed&Click Angel Network per organitzar aquest esdeveniment.

Una quarantena de persones van participar a l'acte d'entrega d'aquest premi, que va comptar amb diverses ponències. El jurat estava format per Carla Marquès, Salvador Sunyer, Josep Antoni Frías, Jorge Martínez i Marcel Prunera.