Un total de 21 grans cuiners catalans participaran en el "Dinar dels Cuiners Solidaris", que oferirà per més de 500 persones la iniciativa Business With Social Value el pròxim 2 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya. Aquesta trobada, que se celebra per quart any, és una cita de networking per promoure la contractació de serveis empresarials amb valor social, i que l'activitat empresarial tingui un component que no sigui només purament mercantil.

Els cuiners es repartiran la preparació de nou plats tradicionals catalans com sopa de galets, canelons, escalivada, pollastre rostit amb bolets, fricandó amb vedella, pota de pintada farcida, sípia amb mandonguilles, i alguns dolços com les peres de Puigcerdà al vi negre, o pastís de formatge amb compota de fruits vermells.

Els cuiners, entre els quals hi ha els gironins Paco Pérez (Miramar) i Marc Gascons (Els Tinars), a més de Fermí Puig, Josep Maria Freixa (Freixa Tradició), Jordi Herrera (Manairó), Raül Balam (Moments, Carles Tejedor (El Nacional), Albert Adrià (Celler 1900), Carles Gaig (Restaurant Gaig), Carles Abellán (Bravo) o Nandu Jubany (Can Jubany), prepararan prop de 1.600 racions. També cuinaran de forma altruista Alvar Ayuso (Alvart), Pablo Tomás (Cafè del Gallery), Ever Cubilla (Espai Kru), Sergio i Javier Torres (Dos Cielos), Josep M. Kao (Kao), Pere Monje (Via Veneto), Edu Losillas (Can Miserias), Isidre Soler (Tram Tram), Mey Hofmann i Oriol Balaguer.

En l'edició d'aquest any hi participaran més de 60 entitats adscrites al Programa Incorpora de La Caixa, DINCAT, ILUNION i Feicat, que, en conjunt, donen feina a més de 10.000 persones amb discapacitat i risc d'exclusió social