Els espanyols tenen una mitjana de 13 aplicacions als seus telèfons mòbils

Un estudi constata que Whatsapp, Google Maps
i Facebook són les més utilitzades pels ciutadans

02.12.2015 | 07:20

Els espanyols tenen de mitjana 13 aplicacions instal·lades als seus telèfons mòbils, en descarreguen una mitjana de tres al mes i Whatsapp, Google Maps i Facebook són les més utilitzades. Segons un estudi realitzat entre usuaris de telèfons mòbils d'entre 16 i 55 anys per l'empresa emma, especialitzada en intel·ligència "mobile", són els homes d'entre 26 a 35 anys els que tenen més aplicacions als seus smartphones.
Des del punt de vista de les descàrregues mensuals, l'estudi conclou que es baixen aproximadament 3 apps al mes i que són els homes i els usuaris de 16 fins a 25 anys els que ho fan més. L'estudi reflecteix també que el 50% de les apps descarregades s'acaben esborrant immediatament, independentment del sexe o l'edat, perquè no complien les expectatives dels usuaris, segons han indicat els participants de l'estudi. Entre les categories d'apps més utilitzades destaquen les dissenyades per comunicar-se, seguides per les de viatges/mapes i jocs.
De cada categoria analitzada, les apps més usades són Whatsapp, amb un 75% en la categoria comunicació; Google Maps, amb un 71% en la categoria Viatges/Mapes, i Facebook, amb un 70% en la categoria Societat. Més de la meitat dels enquestats declara també tenir aplicacions d'eines com la llanterna o QR Code Reader; de transport i temps com El Tiempo o AccuWeather; de compres com Amazon o EBay; i de música, on destaca per sobre de la resta Spotify.
Sobre valoració, les categories que es posicionen en els primers llocs són les de comunicació, viatges i esports. L'estudi destaca que alguna de les aplicacions són d'ús transversal, és a dir, usades per qualsevol perfil, com Whatsapp, però altres són usades en perfils concrets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema