Imposen la primera condemna penal pel Toro de la Vega

05.12.2015 | 07:22

Un jutge de Valladolid ha imposat la primera condemna penal pel Toro de la Vega, segons la sentència ferma contra un taurí que va lesionar una activista animalista amb una pedrada al cap. El titular del Jutjat penal número 3 de Valladolid ha condemnat Luis H., de 33 anys d'edat, a la pena de sis mesos de multa a raó de tres euros al dia. La multa comporta responsabilitat personal subsidiària d'un dia de presó o treballs en benefici de la comunitat per cada dues quotes impagades. El jutge també el condemna a pagar una indemnització de 800 euros a l'activista ferida, Atenea M., desglossats en 500 euros per les lesions que va patir i 300 més per les seqüeles i el pagament de les costes.
La sentència és ferma i es va dictar in voce en acabar la vista oral, celebrada dilluns passat. El penat va llançar una pedra al cap d'una noia que protestava, amb altres activistes, contra la celebració del Toro de la Vega a Tordesillas (Valladolid) el 17 de setembre del 2013. A la víctima van haver de cosir-li punts al cap, va trigar deu dies a curar-se -encara que va poder fer vida normal- i li ha quedat com a seqüela una cicatriu de 2 centímetres que no es veu perquè queda tapada pels cabells, detalla el relat judicial dels fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema