Frank Sinatra va guanyar una desena de premis Grammy, i l'Acadèmia de l'Enregistrament, encarregada d'aquests guardons, no oblida "la Veu" en el centenari del seu naixement i li dedica un concert replet d'estrelles i una exposició amb desenes d'articles personals.

El colombià Juanes, Seth MacFarlane i Trisha Yearwood són els últims noms que s'han unit a l'alineació de l'anomenat "Sinatra 100 - An All-Star Grammy Concert", un tribut en què artistes com Tony Bennett, Garth Brooks, Celine Dion, Alicia Keys, Lady Gaga, John Legend, Adam Levine, Carrie Underwood i Usher, entre altres, versionaran els seus temes més cèlebres.

El concert, gravat a Las Vegas, ciutat que va tenir una influència decisiva en la resurrecció de la carrera de Sinatra en els anys 50 i 60, s'emet avui a la cadena CBS. "En retre homenatge a la música de Sinatra i tractar el seu llegat amb el màxim respecte, la majoria dels artistes cantaran les peces originalment creades per a ell per gegants com Don Costa, Gordon Jenkins, Quincy Jones o Nelson Riddle. Serà increïble", va dir Don Was, director de l'esdeveniment.