Una pastissera crea un sofisticat torró a base de pernil ibèric i xocolata

17.12.2015 | 07:16

Una torronera de La Alberca, de Salamanca, amb cinc segles de tradició, ha llançat aquest any el torró de xocolata negra i pernil ibèric. «És un torró que t'ha d'agradar només pel nom i, si no t'agrada el pernil, doncs, evidentment, no en voldràs», explica Mari Luz Lorenzo, creadora d'aquesta varietat. Al principi, aquesta torronera, una de les poques que mantenen l'ofici en el turístic poble salmantí de La Alberca, va crear unes mostres i, atesa la «bona acollida» que ha tingut entre els visitants, va decidir comercialitzar-lo en una de les seves botigues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema