El Teatre Municipal de Girona ha donat a conèixer la nova programació del 2016 que va des del gener fins al juny. El tret de sortida serà el 31 de gener a càrrec de l'actor Peyu amb una comèdia titulada 'iTime' sobre el control del temps.

En total s'han programat 25 espectacles i 34 funcions pensades per a tots els públics que inclouen humor, circ, dansa, màgia i espectacles infantils. Destaca per exemple el nou muntatge de Josep Maria Flotats 'Ser-ho o no', l'espectacle de màgia 'Ozom' del Mag Lari o 'L'Avar' de Molière protagonitzat per Joan Pera. En clau gironina, també es podrà veure 'Yvonne, princesa de Borgonya' de la companyia Teatrebrik o 'La filla de Chagall' de la companyia Cos a Cos.

També de Molière es podrà veure 'Don Joan' amb Julio Manrique com a protagonista d'aquest clàssic. La programació inclou altres propostes com 'Marits i Mullers', una adaptació del text de Woody Allen sota la direcció d'Àlex Rigola; 'La gent' de Pérez & Disla; 'Zona Franca' protagonitzat per Lluís Marco i Pau Vinyals i 'Panorama des del pont' amb Eduard Fernández com a actor principal.

Descomptes i programacions especials

Per als públics més joves, s'han programat sis espectacles, entre els quals destaca 'La Mongetera màgica' dels Festuc Teatre, la gala-espectacle dels pallassos d'hospital XaropClown, o 'El carreró de les bruixes' de PocaCosa Teatre.També està previst que prop de 7.500 alumnes -1.500 més que l'any passat- visitin el teatre amb la campanya de teatre escolar 2015-2016 que inclou 10 espectacles i 31 funcions.

Per primer cop es posa també en marxa el que s'ha anomenat 'Teatre al primer pis', que ofereix la possibilitat d'aturats, jubilats i majors de 65 anys d'assistir a les funcions de teatre escolar a preus assequibles (5 euros). Les butaques d'aquest pis no s'ocupaven amb els nens i ara es volen aprofitar oferint-los a aquests col·lectius, segons ha explicat el director del Teatre Municipal de Girona, Josep Sánchez.

Les entrades ja estan a la venda, amb descomptes per abonaments i el Club Girona Cultura.