El Teatre Municipal de Girona ha donat a conèixer la nova programació del 2016 que va des del gener fins al juny. El tret de sortida serà el 31 de gener a càrrec de l'actor Peyu amb una comèdia iTime sobre el control del temps. En total s'han programat 25 espectacles i 34 funcions pensades per a tots els públics que inclouen humor, circ, dansa, màgia i espectacles infantils. Destaca el nou muntatge de Josep Maria Flotats Ser-ho o no, l'espectacle de màgia Ozom del Mag Lari o L'Avar de Molière protagonitzat per Joan Pera.

En clau gironina, es podrà veure Yvonne, princesa de Borgonya de la companyia Teatrebrik o La filla de Chagall de la companyia Cos a Cos. Una altra de les novetats és la posada en marxa de l'anomenat Teatre al Primer Pis, que ofereix a aturats, jubilats i majors de 65 anys l'assistència a les funcions de teatre escolar a preus assequibles.

La programació es completa amb un Don Joan amb Julio Manrique com a protagonista d'aquest clàssic. A més, s'inclouen altres propostes com Marits i Mullers, una adaptació del text de Woody Allen sota la direcció d'Àlex Rigola; La gent de Pérez & Disla; Zona Franca protagonitzat per Lluís Marco i Pau Vinyals i Panorama des del pont amb Eduard Fernández com a actor principal.