Ibercàmera porta la Simfònica de Viena i la Royal Philharmonic

18.12.2015 | 07:05
El Quartet Casals.

La temporada 2016 d'Ibercàmera mantindrà l'alt nivell de qualitat i portarà aquest 2016 a Girona la Simfònica de Viena (14 de febrer), amb un programa de Mozart, Haydn i Beethoven, i la Ro?yal Philharmonic Orchestra (22 de maig), amb obres d'Elgar i Beethoven, va anunciar ahir Josep Maria Prat, director d'Ibercàmera.
La novena temporada d'Ibercàmera Girona la inaugurarà el Quartet Casals el 24 de gener amb obres de Schubert, Xostakòvitx i Beethoven, sempre a l'Auditori de la Devesa.
La temporada inclou 10 concerts, cinc d'ells a la sala Montsalvatge. La programació inclou l'Orquestra de Cambra de Munic (6 de març), Forma Antiqva (10 d'abril), la pianista Laia Masramon (7 de febrer), el Quartet Gerhard (10 d'abril), la trompetista Mireia Farrés (1 de maig) i el violoncel·lista Arnau Tomàs (5 de juny). A més, l'Orquestra Barroca Catalana oferirà el concert de Setmana Santa La Passió segons Sant Joan, de Bach (20 de març).
Ibercàmera ja arriba als 525 abonats a Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema