Ismael Serrano i Luar Na Lubre actuaran a Banyoles

18.12.2015 | 07:05

El músic madrileny Ismael Serrano i el grup gallec Luar Na Lubre formen part de la programació artística de Banyoles de la primera meitat del 2016, presentada ahir. En l'apartat musical, a més, estan previstes també les actuacions de Marinah?cuelo, que suposarà la presentació a les comarques gironines del disc Sintonías.
La banda Inspira serà també a Banyoles amb l'àlbum Greta, així com la formació Big ok!, integrada per Paul Fuster, Edi Za! i Sara Fontán. El pianista Fred Hersch oferirà el seu únic concert a Catalunya i també està prevista una actuació del baríton Josep-Ramon Olivé, així com de Marc Serra, la Barcelona Jazz Orquestra, The Pinker Tones i el Cor Geriorna.
Dins de l'àmbit del teatre, els espectacles Beckenbauer, Ligeros de equipaje, Marabunta, Chefs, Psicosi de les 4:48 i Animals de companyia destaquen en la programació.
La dansa tindrà també presència amb Espheres de Moviment Lantana, Calaixos d'Esbart Dansaire Fontcoberta i Shakesperare on the beat. La programació artística banyolina de la primera meitat de l'any vinent es completa amb diferents propostes per al públic familiar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema