Joan Roca és escollit nou president del Consell del Basque Culinary Center

El gironí substitueix Ferran Adrià, que ocupava el càrrec des del 2010, per «renovar el lideratge» de la institució

18.12.2015 | 07:05

El cuiner català Joan Roca ha estat nomenat nou president del Consell Internacional del Basque Culinary Center (BCC) de Sant Sebastià en substitució del xef Ferran Adrià, que ocupava el càrrec des del 2010.
Ha estat el mateix Adrià, que continuarà com a membre del consell, el que ha propiciat el seu relleu amb la finalitat de «renovar el lideratge» d'aquest òrgan i «comptar amb visions i perspectives diferents de la gastronomia», segons va informar ahir el BCC en un comunicat.
El xef gironí, que al costat dels seus dos germans regenta El?Celler de Can?Roca de Girona, forma part des del 2013 del consell internacional d'aquesta Universitat i centre d'investigació de la Universitat de Mondragón. També l'integren els prestigiosos cuiners René Redzepi, Heston Blumenthal, Massimo Bottura, Michel Bras, Gastón Acurio, Yukio Hattori, Dan Barber, Enrique Olvera i Alex Atala.
L'objectiu d'aquest consell és «impulsar nous projectes i assessorar en tasques estratègiques» el patronat del Basque Culinary Center.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema