La nova Miss Univers, la filipina Pia Wurtzbach, va assegurar ahir en una roda de premsa que va sentir «alegria» quan es va adonar que havia guanyat, però també «preocupació» per Ariadna Gutiérrez, la representant colombiana que per error havia estat nomenada vencedora uns instants abans. La gala celebrada a Las Vegas (Estats Units), es va tancar amb polèmica quan el presentador Steve Harvey va anunciar que la guanyadora era l'aspirant colombiana i, als pocs minuts, va tornar a sortir a l'escenari per comunicar que s'havia equivocat i que la vencedora era en realitat la filipina.

La nova Miss Univers va assegurar als mitjans que va sentir aquestes dues emocions al mateix temps i que va ser «una mica confús» per a ella, perquè no sabia com expressar-se ni què fer fins que les seves companyes la van animar que caminés cap al centre de l'escenari. Wurtzbach va afirmar que ella estava cansada de la seva actuació i creia que podia merèixer el títol, però no s'esperava «de cap manera» un desenllaç així.

Després de l'incident, el presentador i comediant nord-americà Steve Harvey va comparèixer en una roda de premsa i va assegurar que a la targeta va llegir per error el nom de la subcampiona, en lloc del de la guanyadora.