Ja ha fet història aconseguint alçar-se com la primera catalana a guanyar Miss Món. Mireia Lalaguna ens va conquistar aquí a Catalunya però sembla que la seva penetrant mirada ha traspassat fronteres i ha aconseguit que el jurat del certamen hagi vist en ella una gran Miss Món.

Aquest cap de setmana ha estat un cap de setmana ple de bellesa ... I és que en menys de 24 hores es proclamaven a les dones més maques del món. Aquest passat 19 de desembre es celebrava Miss Món o Miss World i el 20 de desembre es proclamava a Miss Univers 2015 on hi ha hagut una gran catàstrofe i tots s'han sumit en un mar de llàgrimes. L'error del presentador en anunciar la guanyadora ha fet que Colòmbia i Filipines trenquin a plorar una de pena i l'altra d'emoció.

Aquesta jove de 23 anys, estudiant de farmàcia, ha aconseguit una fita que moltes envejarien. Però és que té fusta per haver arribat fins on ha arribat i molt més lluny. No hi ha més que veure el seu compte d'Instagram per fer una ullada i descobrir com és la Mireia. Apassionada als viatges però sens dubte, també addicta als selfies.

No hi ha foto en què Lalaguna no es faci el seu particular homenatge i ens deleixi a tots amb la seva bellesa i els seus impressionants ulls que fan caure d'esquena. Una mirada penetrant que realça encara més el seu atractiu, a més d'una llarga cabellera de cabells rossos. Addicta a Instagram, gràcies a la xarxa social hem pogut veure a poc a poc el seu pas pel certamen.

A poques hores de descobrir que era la guanyadora de la preuada corona de la més guapa del món, no dubtava a fer-se un selfie per exemple amb algunes de les seves companyes i rivals de Miss Món. Concretament amb les representants de l'Índia i de Mongòlia, abillades les tres amb els seus vestits culturals.