el centre d'orientació familiar

28.12.2015 | 07:07
el centre d'orientació familiar

El dia 24 d'octubre finalitzà el Sínode Ordinari de Bisbes, que, escoltant l'esperit i el poble de Déu, varen reflexionar sobre la vocació i la missió de la família en l'Església i en el món contemporani.
Durant aquestes setmanes hem pogut estudiar i descobrir quines han estat les qüestions fonamentals que els pares sinodals han presentat al Papa, perquè ell ens ofereixi el seu magisteri.
Algunes de les resolucions ens demanen que estiguem atents a les famílies, que les acompanyem en el seu procés de vida, que les escoltem, que les acollim, molt especialment quan viuen moments de dificultats i tensions que tenen l'origen en causes personals, en noves situacions de vida, dificutats per a la convivència, refredament de l'amor, infidelitats, capíols de greuges, persones divorciades, famílies amb adolescents o joves amb problemes.
He esperat aquest diumenge en què celebrem la festa de la Sagrada Família en el temps litúrgic de adal i Epifania peer presentar i reflexionar sobre el nou servei d'atenció a les famílies del nostre Bisbat de Girona.
Aquest nou servei s'anomena COF (Centre d'Orientació Familiar).
Què ofereix?Atenció a cada persona del matrimoni o de la família que visqui situacions que li facin plantejar abandonar el compromís matrimonial, encetar una nova relació, cercar com viure la fe cristiana després d'un divorci o separació, haver iniciat una nova relació de parella... o qualsevol altra qüestió que porti sofriment entre esposos, fills, parelles...
Per què? Perquè com a Església valorem i estimem el sagrament del matrimoni, la família i les persones, i sentim el deure de concretar aquesta estimació amb un servei d'atenció personalitzada a tota persona per ajudar-la a prendre les decisions més adequades, tot respectant la seva llibertat.
Per a qui? Per a tota persona que ho desitgi i que vulgui trobar ajuda desinteressada per discernir què cal fer per al seu bé i per al bé dels altres.
Qui se n'encarrega? Un equip format per alguns professionals [...] (extret del Full Parroquial).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema