Una cançó interpretada per un cor de treballadors del Servei de la Sanitat Pública britànic (NHS) es va imposar a un tema del cantant canadenc Justin Bieber en copar el número u de les llistes dels més venuts en el Regne Unit de Nadal.

Amb "A Bridge Over You", una versió del tema "A Bridge Over Trouble Water" de Simon & Garfunkel, a més de guanyar al tema "Love Yourself" de l'estrella de pop, el cor, format per infermeres, metges i altres empleats de l'NHS també va quedar per davant de la guanyadora del programa de talents britànic "Factor X", Louisa Johnson, la favorita de les cases d'apostes.

El propi Bieber havia instat els seus 72 milions de seguidors a Twitter a comprar el senzill del cor britànic, la venda de les 127.000 còpies del qual es destinarà a obres benèfiques.

La formació de sanitaris dels barris londinencs de Lewisham i Greenwich va gravar el tema "A Bridge Over You" per celebrar el treball de l'NHS, i els fons recaptats de les vendes es repartiran entre diverses organitzacions caritatives. "Estem absolutament aclaparats i no podríem estar més contents", van indicar els membres del cor en un comunicat.