Japó treu al mercat gelat de besuc per animar els nens a menjar peix

28.12.2015 | 07:07

Dos emprenedors del sud de Japó han llançat al mercat gelat de besuc com unes noves postres molt adequades per a les festes de Cap d'Any i com una forma d'animar els nens a menjar peix, segons informava ahir el diari Asahi.
El gelat, que es ven en terrines individuals a 640 iens (uns 4,80 euros), compta amb dues varietats, una de sabor salat i l'altra amb gust de vainilla.
El nou producte ha estat ideat i comercialitzat per Hiromi Mizokawa, de 38 anys, responsable de l'empresa d'equips de pesca LIGHT i Katsuya Shiba, de 37 anys, president de la companyia de pesca Kieimaru Suisan.
Els dos empresaris han utilitzat a més l'assessorament de cuiners de sushi de la localitat de Yonago (sud-oest), que han desenvolupat la tècnica de convertir la carn de besuc en flocs secs que adornen les postres, que de moment només es ven a la ciutat costanera de Wakayama (sud).
A més de considerar-ho una bona forma d'aficionar els nens al peix, els seus responsables recorden que el besuc és un peix associat a la bona sort a Japó de manera que són les "postres ideals per a les festes de Cap d'Any".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema