El pròxim 3 de gener de 2016a les 19 hores, el cantant i compositor Toni Subirana presentarà el seu darrer disc, Toni Subirana canta la poesia del Nadal, a l'Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona.

En aquest treball, Subirana ha posat música a una sèrie de poemes on el misteri religiós apareix com a protagonista o com a testimoni de molts sentiments i sensacions que es desperten al Nadal.

El CD, que va sortir al mercat el passat 27 de novembre, conté un grapat de poemes de temàtica nadalenca que no amaga la vocació antològica en l'eleccó dels autors, intentant que hi figurin les plomes més importants del segle XX de la poesia catalana, sense repetir-ne cap. Així doncs, s'hi poden trobar poemes de Salvat-Papasseit, Guimerà, Foix, Verdaguer o Martí i Pol, entre d'altres, convertits en bolero, rumba, country, marxa, swing, i diversitat d'estils.

El concert comptarà amb la majoria de músics que van participar en l'enregistrament en directe, en la seva pràctica totalitat, d'aquest últim treball: Alfonso Rojo, Eduard Altaba, Àngel Pereira i col·laboracions com les del pianista Manel Camps, amb qui Subirana havia treballat anteriorment.