El castell de Montsoriu rep el doble de visites que el 2014

Aquest any hi han passat més de 13.000 persones - El patronat vol mantenir aquest creixement de la instal·lació situada entre Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu durant l'any que ve ampliant els dies i l'horari d'obertura al públic.

30.12.2015 | 16:22
El castell de Montsoriu rep el doble de visites que el 2014

El Castell de Montsoriu , situat entre Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu i un dels recintes medievals més importants de Catalunya, ha tingut un augment important de visitants durant aquest any. Concretament, aquest 2015 s'han fet 13.069 visites, més del doble de l'any anterior que van ser 6.648. La meitat de les visites van ser guiades.

L'obertura al públic de més dies a la setmana i la possibilitat de fer visites autoguiades amb la nova senyalització expliquen aquest augment. Des del patronat del castell es vol seguir treballant per continuar creixent de cara el 2016. Està previst augmentar encara més els dies i horaris d'obertura al públic sobretot a partir de Setmana Santa. El pròxim març s'inaugurarà el nou edifici d'atenció al públic.

De cara a l'any que ve hi ha un seguit de factors amb els que es confia poder ampliar les visites. Per una banda, l'any que ve s'inaugurarà el nou edifici de serveis i atenció al públic, una oficina situada a l'entrada del castell en la qual els visitants podran tramitar la compra d'entrades i fer ús dels serveis als que fins ara no podien accedir. També hi haurà espai per a la botiga d'objectes de record o relacionats amb Montsoriu i màquines d´aliments i begudes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema