Finalitzen les obres a l'antic magatzem de la Casa dels Mosaics d'Empúries

30.12.2015 | 07:05

El jaciment d'Empúries ha anunciat la finalització de les obres de l'adequació de l'antic magatzem i del peristil de la Casa dels Mosaics de la ciutat romana. El projecte forma part de Patrimoni en Acció, el programa del Departament de Cultura i l'Obra Social La Caixa, i ha comptat amb una inversió de 629.036 euros.
Amb aquesta actuació, el jaciment recupera per a la visita un important element d'època romana que, segons un comunicat difós ahir per la Generalitat, «permetrà obrir a la visita pública un espai només comparable als que es troben a jaciments com Pompeia o Herculà».
Les obres s'han fet a l'anomenat criptopòrtic de la Casa dels Mosaics d'Empúries, i han anat a càrrec del despatx d'arquitectura dirigit per Irene Sancho Janoher.
La Casa dels Mosaics de la ciutat romana d'Empúries és una de les millors conservades del conjunt arqueològic i constitueix un dels elements icònics del jaciment per les seves grans dimensions i pel fet de conservar, in situ, un magnífic conjunt de mosaics originals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema