Premis Capital de la Sardana

Mollerussa acollirà el tercer trimestre de 2016 la presentació de Figueres com a Capital de la Sardana

31.12.2015 | 07:16

A la Dedicació, per a persones en àmbits generals que han desenvolupat una feina constant a favor de la sardana o la dansa.
A la Continuïtat, per a entitats, aplecs o concursos que celebren 50, 75, 100, 125 anys. Els mereixedors d'aquests guardons cal que comuniquin aquestes propostes a la Confederació Sardanista de Catalunya dins del termini establert.
Als Mitjans Audiovisuals, per a edicions discogràfiques, premsa, ràdio, televisió, produccions cinematogràfiques, xarxes socials
A Iniciatives Renovadores, per a persones o entitats que s'han distingit per portar a terme propostes innovadores en el camp de la sardana o la dansa.
A Estudis Sardanistes, per a persones o entitats que s'han distingit per realitzar publicacions, investigacions, etc., en el camp de la sardana o la dansa.

Presentació de propostes
Totes les entitats adscrites a les diverses federacions atorgants poden presentar les propostes degudament documentades per correu electrònic a: info@capitaldelasardana.cat o bé per correu a la Confederació Sardanista de Catalunya, carrer Montseny, 20. 08030 Barcelona.
La data límit de recepció de les propostes és el 19 de febrer de 2016.

Selecció de propostes rebudes
La Comissió Capital de la Sardana, després d'estudiar i comprovar les dades, decidirà entre les sol·licituds presentades les persones i entitats a les quals s'atorgaran els guardons.
Per qüestions d'incompatibilitat ètica, no s'acceptaran propostes de persones que formin part de la Comissió Organitzadora.

Publicació del veredicte
Les persones i entitats elegides es donaran a conèixer el 12 de març en l'acte institucional de la proclamació de Mollerussa, Capital de la Sardana 2016.

Lliurament de guardons
Tindrà lloc a Mollerussa , el tercer trimestre del 2016, on a més es farà la presentació de Figueres, com a Capital de la Sardana 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema